+31 (0)6 5213 4693 info@bodyjustice.nl

"Healthy Workforce, Healthy Company"

"Pittige after-work Bootcamp op bedrijfslocatie"

BodyJustice Business Bootcamp

Een gezonde werknemer betekend een duurzame medewerker. Helaas is ziekteverzuim een big-issue en wil je dat als bedrijf graag voor zijn. Een goede werkgever zorgt namelijk voor zijn werknemers en helpt ze gezond te blijven. Een zieke werknemer kost per dag al snel tussen de 200 en 400 euro per dag. Dat is per maand zo’n 4000 en 8000.

Dit is waarom duurzame inzetbaarheid / vitaliteitsmanagement zo’n belangrijk item is voor werkgevers. Ondernemen is immers gespitst op winst maken en het verschil maken. Waarom niet bij je eigen bedrijf beginnen?

 

Mensen zijn gemaakt om te bewegen

Wij bij BodyJustice introduceren een werkende formule waarbij iedereen wint: BodyJustice Business Bootcamp. Op maat gemaakt voor de werknemer en het bedrijfsleven. Het ideale vitaliteitsmanagement programma voor midden- en grootbedrijven. Medewerkers fit maken en houden. Trainen op locatie van het bedrijf tijdens of na het werk. Het resultaat betekend een gezonde medewerker die meer betrokken is bij het bedrijf en minder ziekteverzuim.

Medewerkers fit maken en houden

Wij maken het voor iedereen toegankelijk. Dus beginners of gevorderd, er wordt met ieder niveau rekening gehouden. De enige vereiste is 100% inzet. Iedere training is van het hoogste niveau en ziet er anders uit, waardoor het zeker niet zal gaan vervelen.

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen jouw bedrijf?