+31 (0)6 5213 4693 info@bodyjustice.nl

Personal Coaching: Het 1 op 1 programma

Persoonlijke begeleiding en daardoor persoonlijke focus op jou. Focus op JOUW resultaat. Om resultaat te behalen, is het hebben van een sterk fundament een voorwaarde. Je kunt muren en daken plaatsen, maar als het fundament van het huis niet sterk is, stort alles uiteindelijk in. Dit geldt ook voor het doorbreken van patronen die niet werken. Je kunt iedere keer weer een sport abonnement nemen of op dieet gaan, maar als jouw fundament niet sterk is, zal je blijven terugvallen in je slechte gewoontes.

Tijdens het 1 op 1 traject maken we een op maat gemaakt programma en gaan we werken aan jouw fundament. We gaan op zoek naar hetgeen wat jou weerhoudt van resultaat behalen en daar mee afrekenen. Wij gaan ervoor zorgen dat je het resultaat gaat behalen waar je altijd van hebt gedroomd.

Op maat traject

Het op maat traject bij BodyJustice is altijd gebaseerd op de 3 pijlers van BodyJustice:

  1. Voeding ( mensen de absolute basis leren en eten wat het lichaam nodig heeft)
  2. Training (werken naar een persoonlijk doel: afvallen, sterker worden en fit voelen)
  3. Stance:
    Uiterlijke houding (zitten, staan, bewegen op de juiste manier zonder pijn)
    Innerlijke houding (coaching naar een ijzersterke mindset)

Op-maat-programma

PS: Het 1 op 1 traject is niet voor iedereen, maar alleen voor mensen die ALL-IN gaan. De lengte, prijs en inhoud van een 1 op 1 traject worden bepaald aan de hand van jou doelstelling(en). Precies zoals een op-maat programma hoort te zijn.

Meer weten? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.