+31 (0)6 5213 4693 info@bodyjustice.nl

Nedal en Dennis Neele van BodyJustice werken sinds januari 2017 samen. In een intensief programma (op vrijwillige basis) kan elke medewerker onder werktijd wekelijks bootcamptraining doen.

Van 45 tot 145 kg, van 20 tot 66 jaar, van nooit sporten tot zeer sportief, voor man en vrouw, in een gezamenlijke training weet de trainer van BodyJustice iedereen maximaal te laten presteren. Enerzijds rekening houdend met een ieder zijn beperkingen en anderzijds tegelijkertijd telkens de grens een stukje verleggend. En onze Dennis, streetwise geworden als politie agent, stuurt je motiverend bij, de een met een aai over de bol, de ander met een schop onder zijn …

Nedal Aluminium over BodyJustice Business Bootcamp

Het lijkt misschien onrealistisch om te trainen met de personal trainer van Madonna, want de Queen of Pop heeft namelijk allerlei middelen om de beste trainer ter wereld in te huren. Dat is niet iets wat ik als starter uit Maarssen kan doen zou je denken. Maar wat mij betreft kan Dennis zo deel uitmaken van team Madonna!

Hij laat mij keer op keer zien hoe het is om trainen op een manier zoals een topartiest dat ook zou doen, met volledige focus op de doelen die je wilt bereiken. Het is niet in woorden te omschrijven wat een 1-op- 1 training op het gebied van body en mind-set met je kan doen.

Trainen met Dennis is een echte beleving die je zeker een keer moet ervaren. Ik weet natuurlijk niet precies wie Madonna traint en hoe dat in z’n werk gaat, maar ik kan me zo voorstellen dat het iemand is met dezelfde toewijding en aandacht die Dennis ook voor zijn
klanten heeft. Kortom, ‘he is the big strong hand that lifts you to your higher ground!’

Michelle Udo over de 1-op-1 sessie met Dennis

“Ik transformeer mensen” Dat is wat ik te horen kreeg toen ik met BodyJustice in aanraking kwam. Het klonk voor mij als een grote uitspraak, maar ik houd er wel van om de uitdaging aan te gaan. Mijn eigen methodes werkte niet dus ik laat mij dit keer helpen door een ander.

Normaal ken ik Dennis als een vriendelijke man en ik was bang dat hij misschien te soft voor mij zou zijn. Dat ik (helaas) weer snel in mijn slechte (eet) patronen zou vallen. Dit was zeker niet het geval. Gezellig en lachen wanneer het kon, maar heel streng wanneer het moest. Dennis hield vooral de spiegel mij voor. Hij vertelde mij niet of ik iets fout deed. Hij liet me juist zien hoe het beter kan. Dat maakte het verschil.

Elk persoon is anders. Elk persoon heeft zijn eigen wensen. Dennis past zich aan om jou wens te vervullen. Hij heeft mij zo goed geholpen met eten. ‘Weet wat je eet’. Bovendien waren zijn training schema’s top. Eerst werken aan de punten die verbeterd moeten worden en dan gaan voor het echte werk. Ik heb genoten van de samenwerking en de professionele begeleiding.

BodyJustice is een echte aanrader al zeg ik het zelf!

Desley Man over het persoonlijk traject met BodyJustice

Bootcamp bij BodyJustice is onder prettige en professionele begeleiding hard werken aan jezelf. In een klein uur tijd werken we in groepsverband, onder begeleiding van trainer Dennis, een goed voorbereid gevarieerd programma af. Een goede mix van cardio en kracht, zolang het maar zweten is!

Het leuke aan trainen bij BodyJustice is dat alle oefeningen die je doet toepasbaar zijn in het dagelijks leven. Waar anderen de voorkeur geven aan de sportschool verkies ik liever trainen in de buitenlucht en effectieve dagelijkse training. Je werkt aan spiergroepen die je altijd gebruikt en krijgt dus geen overbodig opgepompte spieren. Verder beschikt BodyJustice over allemaal mooie en nieuwe attributen. Denk aan banden, hamers, touwen, dumbells, enz. Je hoeft zelf niks te verzorgen anders dan sportkleding en een flesje water.

Wat BodyJustice voor mij de juiste keuze maakt is het sporten in de buitenlucht, onder begeleiding van een fijne trainer, in groepsverband waarbij je elkaar scherp houd. Een echte aanrader!

Joost over de BodyJustice Outdoor Obstacle Challange

  1. “Elke dinsdagmiddag vol aan de bak bij Lora. Zeer goed advies op houding zodat je alles goed doet en je niet blesseert. Leuke oefeningen!”  | Rick van der Heiden.
  2. “Dennis geeft afwisselende trainingen en motiveert mij om nèt een stapje extra te zetten.”  | Bernard Schuurman
  3. “Heerlijke workout aan het einde van een drukke werkdag, Dennis motiveert als geen ander” | Gerard Weterman
BodyJustice Business Bootcamp deelnemers

  • Naomi Ockeloen | Top trainer die je goed aan het werk houd! En je motiveert om door te gaan.
  • Suzanne van der Vlis | Super trainingen, goede begeleiding en resultaat!!
  • Martijn Eggens | Keurige begeleiding… Goede inzet en is vakbekwaam…. Fijne lessen gehad
Trainingen algemeen door BodyJustice