+31 (0)6 5213 4693 info@bodyjustice.nl

Schrijf je nu in voor de 60 days challenge!

 

BodyJustice | 60 Day Challenge

Welkom bij HET transformatieprogramma op het gebied van voeding, training, mindset en uiterlijke houding.  In 8 weken veranderen wij mensen hun leven en halen zij krachtige resultaten, zowel in hun persoonlijke leven als in algehele gezondheid. In onze ogen is blijvend resultaat namelijk pas de echte transformatie.

De kracht van de BodyJustice 60 day challenge zit in de toepassing van het juiste programma. Twee maanden ga jij jezelf ECHT leren kennen en afrekenen met zelf-sabotage, uitstel gedrag, onwaardig voelen, excuses en resultaat loze acties. Een gezonde leefstijl kan in zo’n geval geen succesvol bestaan hebben.

De mindset van een topsporter bestaat uit twee dingen: Kennis van toepassing en doorzettingsvermogen. Want…., als je eenmaal JA hebt gezegd tegen jezelf en je doel, dan houd niks je meer tegen.

We focussen hierbij op 3 pijlers: Body, Being en Stance, waarbij de balans van alle drie spelen een essentiële rol speelt in het creëren van een gezond leefpatroon.

Body | Voeding & Training
Train met intentie. Nooit vanuit gewoonte, maar naar een gericht doel. Leer een gebalanceerde lifestyle te implementeren. In 8 weken creëren we een simpel eet en bewegingspatroon, kortom: “Wat jou lichaam nodig heeft en wat makkelijk vol te houden is”.

Being | Focus terug op jou & het creëren van een power-mindset
Leren focussen op de juiste dingen en kiezen wat echt belangrijk is. En dat begint bij jou. Praktische coaching om die bekende ‘knop’ nu echt voor altijd om te zetten. Samen leggen wij een onverzetbare fundering om succes op te bouwen.

Stance | Houding van het lichaam
Het lichaam is gemaakt om te bewegen. Helaas is de lichamelijke houding van mensen in de huidige samenleving over het algemeen niet zo best. Dat is jammer, want we hebben er maar één van. Onze “Stance” missie in 8 weken is het lichaam ‘recht zetten’, net zoals de fundering van een huis.

Wij specialiseren op statische en dynamische houdingsstabilisatie. Een goed functionerend lichaam is letterlijk ‘fundamenteel’ voor een gezonde lifestyle en voorkomt terugkomende klachten (nek, knie, rug en schouders).

Wat gaan we doen?
Twee keer per week trainen en 1x per week coaching op de zaterdag ochtend. Week 2 (Zaterdag 29 September) geven we een zeer waardevolle kookcursus op een externe locatie!

Coaching & Training:
Elke zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur + een extra dag door de week. Dit kan op maandagavond, woensdagavond of donderdag avond om 20.00 uur. Extra trainingsmomenten zijn mogelijk.

Beperkte plekken
Dit programma is niet voor iedereen geschikt. Deze challenge is alleen geschikt voor mensen die bereid zijn echt voor persoonlijke gerechtigheid te gaan. Wil jij één van 8 mensen zijn die voor zichzelf kiezen? Nog enkele plaatsen beschikbaar!

Wij zijn BodyJustice. Wij transformeren het leven van mensen.

Meldt je nu aan voor een vrijblijvend en gratis intakegesprek!

 
  • Klik hier voor onze Privacyverklaring
 

Anti-spamcontrole