Over BodyJustice

Na 12 jaar ervaring op het gebied van beweging en coaching ervaar ik dat de hulpvraag in ‘Gezondheid’ en ‘Vitaliteit’ enorm is veranderd.

Niet zo gek. 20 jaar geleden was een weekindeling 3 keer zo rustig in vergelijking met vandaag de dag. Steeds ingewikkeldere gezondheidsklachten zijn hiervan het gevolg geworden.

Video afspelen
Icons/arrows/whiteCreated with Sketch.

Dit is waar ik voor sta. Het is dan ook in mijn ogen hoog tijd voor een compleet andere kijk naar pijnklachten, energieklachten en niet behaalde fysieke doelen. Klaar met tegen een muur aan lopen, niet behaalde goede voornemens en meer weten over mij? Lees dan verder.

‘’ 79 % HAALT ZIJN FYSIEKE DOELEN NIET. MET ALLEEN VOEDINGSADVIES, TRAINEN EN MOTIVEREN KOM JE ER NIET ’’

Veel van de problemen waarmee mensen bij mij komen, liggen niet alleen bij de domeinen bewegen en voeding, maar komen vanuit problemen met slaap, stress, ademhaling en het slecht functioneren van het immuunsysteem. Door écht met je in gesprek te gaan over wie je bent en wat je doet, ontstaan er nieuwe inzichten. Als coach wil ik weten hoe ik jou zo goed mogelijk kan begeleiden en sturen en wil ik samen met jou ervoor zorgen dat jij je doelen kunt behalen. Informatie over pijnklachten, energie, slaapritme, voeding en eventuele chronische aandoeningen zijn van groot belang. Deze informatie is alles bepalend voor de koers die we samen uiteen zullen zetten om jou helemaal in je kracht te kunnen laten staan. Om in je kracht te staan, richten we ons op de pijlers:

Vitaliteit

Optimale Physis en energie
Wanneer een mens in optimale Physis verkeerd.

Mindset

Opgewassen tegen alles
Een passende mindset die bij jouw persoonlijke zingeving, je omgeving en situatie past.

Fysiek

Waar het lichaam voor gemaakt is
Fysiek kunnen bewegen zonder pijn. Zelfs als je alles al hebt geprobeerd.

‘DE OPLOSSING ZIT HEM IN HET BEGINNEN BIJ DE BASIS’

Bij BodyJustice ga je voor een fundamentele aanpak  die begint bij de basis. Door te focussen op deze drie pijlers zul je (weer) gerechtigheid voor jouw lichaam ervaren.

‘’ ONZE MISSIE: MENSEN LATEN WINNEN IN HET LEVEN, ZONDER DAT ZE VERLIEZEN IN VITALITEIT ’’

‘LEREN DOOR DOEN EN ONTDEKKEN’

Alle toegepaste training en coaching is gebaseerd op 12 jaar ervaring en wat we vandaag de dag weten over het functioneren van het menselijk lichaam – de fysiologie, in combinatie met de nieuwste inzichten in de wetenschap – het bewijs. Samen ontdekken we hoe jij samen kunt werken met jou lichaam.

‘DOEN IS DE BESTE MANIER VAN DENKEN’

Beleef ECHTE vrijheid. Je hele ‘zijn’ in zijn kracht. Je mindset, vitaliteit en fysiek. Want…ben je niet benieuwd hoe het leven kan zijn als het lichaam voor jou gaat werken?