BJ /

Foto 30-06-2022 11 12 43

BJ /

BodyJustice (of BJ/) werd in 2013 opgericht en werd het concept dat het vandaag is.

Groeiprogramma’s voor mensen die ‘vast’ zitten met zichzelf, door een burn-out, stressklachten of gewoon weer met zichzelf in beweging willen komen.  

Herstel van energie, veerkracht, weerbaarheid, streefgewicht en functionele beweging. De BJ/ methode is functioneel, praktisch toepasbaar en voor elk niveau. Een zowel integrale als holistische benadering, onderbouwd met bewezen werkwijze zorgt voor een snel en duurzaam resultaat.

OP ALLE FRONTEN IN BEWEGING KOMEN

Onze wereld is de laatste 150 jaar drastisch veranderd. Naast onze gewoontes ook onze wensen.

We willen afvallen, meer energie, van vage pijnklachten af, hebben meer last van stress dan ooit.
We ervaren het leven alsof we in een constante workout te zitten terwijl we minder bewegen dan ooit.
Plotseling heeft ons lichaam signalen en ervaart men fysieke of mentale klachten.
Uiteindelijk vervallen de meeste in het reguliere zorg vangnet.

Mensen zijn vaak dan al te ver verwijderd van ‘zelf in beweging komen’. Enkele komen er uit, het merendeel zit vast in het  ‘tijdelijke’ vangnet. En hoe langer je er in zit, hoe meer bijkomende klachten het veroorzaakt. Meer en langere medicatie inname met alle bijwerkingen van dien.  

Als deze route ‘linksaf’ is, is er dan ook een ‘rechtsaf’?

Zeker. Zelf in beweging komen. Laat BodyJustice je daarbij helpen.

“BJ / Voor mensen die ‘vast’ zitten met zichzelf, door een burn-out, stressklachten of gewoon weer met zichzelf in beweging willen komen”.

BJ / BEWEGING OP ALLE FRONTEN

Front 1 / Voertuig

Front 2 /  Brandstof

Geen dieet-leven maar gezonde menselijke voeding gewoontes. Maak voeding een genot en afvallen een makkie met effectiviteit en eenvoud.

Front 3 /  Route

Grip houden op jezelf en jouw ROUTE onder alle omstandigheden. Jij kiest jouw positie, richting en tekent je eigen Re-Route kaart.

BJ / BELOFTE

1. Prikkelvrije ruimte

Vooruitgang zonder afleiding

We coachen en trainen samen in een prikkelvrije ruimte. Geen andere mensen, zelfs niet de ‘volgende’ afspraak. Alles is gescheiden door een privé wachtruimte en losse omkleedhokjes. Zelfs een warme douche.

2. Vaste coach

Werk vertrouwd met één vaste coach.

Soms is het fijn als je jouw verhaal maar één keer hoeft te vertellen. Samen zetten we jouw zelfverzekerd in beweging. Daarna is het aan jouw de volgende stap te zetten.

2. Geen praatpaal-behandeling

Vooruit bewegen zonder alleen stilzitten.

Een mens voelt zich pas weer mens nadat er beweging is op alle fronten. Functioneel trainen en coachen, wandelen en praktische opdrachten. Soms kan dat confronterend en intensief zijn, maar altijd een stap voorwaarts.

Zin om in beweging te komen met jezelf?

Slechte houding  |  Weinig energie  |  Pijnklachten   |  Personal coach  | Personal Training  |  Vitaliteit  |  Beter slapen  |  Weinig energie  |  Fit worden  |  Kracht mens