Doelen stellen en waarmaken

Stel je voor dat jij en ik in je plaatselijke lunch cafe zaten… (of op het terras)… pratend over je gebrek aan motivatie. Wat ik zou doen, is je geen ‘tips’ geven’, maar mijn 5 beste krachtige gedachtes met je delen om je te inspireren om actie te ondernemen.

Dit is wat ik tegen je zou zeggen (diep gravend in mijn kluis met favoriete citaten). 

Ik zou beginnen met je eraan te herinneren:

"Om iets te krijgen wat je nog nooit hebt gehad, moet je iets doen wat je nog nooit hebt gedaan"

Nieuwe gewoontes en oude inleveren leveren een nieuw momentum op. Alles reageert er op. Je lichaam, je energie en je omgeving. Het duurt tussen de 30 en 100 dagen om een gewoonte te maken. Begin vandaag.

Dan zou ik wat serieuzer worden en ik zou tegen je zeggen…

"Emotie leidt tot beweging"

Vervolgens citeer ik Larry Winget, die ooit zei: “Je zult niet veranderen totdat je je voor het eerst ongemakkelijk voelt met waar of wie je bent.” Ik zou dat laten bezinken terwijl je diep van binnen nadenkt over jouw belangrijkste reden waarom je wilt veranderen.

Niet de redenen die je meestal aan je collega’s verteld, maar de reden achter de reden.
Niet de 10 kilo lichter, maar wat dat met jou zou doen. Hoe je leven er dan uit ziet, inclusief jouw nieuwe identiteit (en degene in de spiegel).

Of je nou de band met je partner weer terug wilt of je wilt je zelfvertrouwen en energie een boost te geven. Dit duidelijk hebben is cruciaal. Daarom moedig ik je aan om de emotie te vinden die tot jouw beweging leidt.

Ik zou je waarschijnlijk een paar seconden de tijd geven om daarover na te denken en van je thee te genieten. En dan zou ik zeggen, weet je, een geweldige kerel genaamd Frank McKinney schreef ooit…

"Om een ​​buitengewoon leven te leiden, moet je weerstand bieden aan de normale benadering."

Want nu probeer ik je ogen te openen voor wat je kunt bereiken als je bereid bent buiten je comfortzone te treden.

Je weet dat je niet tevreden zult zijn met je resultaten als je je houdt aan cardio en een politiek correct dieet uit een tijdschrift dat je leest terwijl je die cardio doet.

Dat zijn “hamsterwiel” benaderingen. Gemaakt voor de gemiddelde lezer. De gemakkelijkste weg om de stem die van binnen schreeuwt om verandering het zwijgen op te leggen.
En je weet wat hamsterwiel sportschool mensen hun resultaten zijn, toch? Kijk maar eens rond naar alle mensen die die programma’s en de cardio-apparaten gebruiken. Niet best.

Dat is niet wat je wilt. Je verdient beter, meer naar de kern voor een duurzame verandering, en ja, dat betekent dat je uit je comfortzone moet gaan.

Toen we begonnen af ​​te ronden, zou ik zeggen…

"Wees niet één van die mensen die wacht op een goed moment (d.w.z. totdat het te laat is) om actie te ondernemen voor je doelen".

Als er is dat je ECHT wilt, vind dan een manier om het NU te doen.
Morgen is het namelijk opnieuw nu, dus start VANDAAG!”
En er is geen betere tijd dan nu.

ECHT- NU- VANDAAG

Tot slot, voordat we opstaan ​​om te gaan, wil ik je nog een laatste vriendelijke herinnering geven om over na te denken.

"De meest waardevolle dingen hebben tijd nodig"

Liefde, vertrouwen, kwetsbaarheid, lichamelijke verandering en nieuwe gewoontes.
Deze dingen zijn ALTIJD oncomfortabel, maar geven de MEESTE voldoening.

Wat hebben deze zaken allemaal gemeen? Ze gebeuren allemaal in kleine stapjes. De laatste herinnering is dan ook mijn gouden formule:

"Een concrete verandering = helder waarom jij dit wilt veranderen inclusief per wanneer en welke kleine stap jij vandaag zet om dichter bij dat doel te komen".

Het is tijd om jouw doelen te herzien, eerlijk te zijn over je voortgang, je juiste route uit te stippelen en te starten. Als je wilt dat dingen veranderen, begin dan vandaag. Ik kan niet wachten om te horen over je resultaten.

Hulp bij nodig?
Begin dan hier: 

Delen